ZÖLD SZÁM:
80/204-136
Rendelés
54/417-804
      
      
      
      
      
      

A termékismertetők megtekintéséhez Adobe Reader program szükséges.

Top-Táp logo

Top-Táp takarmánykeverékekBroiler takarmánykeverékek

Broiler takarmánykeverékek

A TOP - TÁP Broiler család három fázisból áll, úgymint indító, nevelő és befejező. Ezt a minden tekintetben kiegyensúlyozott takarmányt broilerek számára ajánljuk korcsoportnak megfelelően.

Termékismertető (pdf)Tojó takarmánykeverék

Tojó takarmánykeverék

A TOP - TÁP Tojó takarmány önmagában biztosítja a tojóhibridek folyamatos tojástermeléséhez szükséges táplálóanyagokat. A tojástermelés időszaka az állatok számára erős igénybevételt jelent. A takarmány összetétele úgy lett megtervezve, hogy ezt az igénybevételt kompenzálja, biztosítva a töretlen termelést és a kiváló minőséget.

Termékismertető (pdf)Süldő-hízó takarmánykeverékek

Süldő-hízó takarmánykeverékek

A TOP-TÁP SÜLDŐ és HÍZÓ takarmánykeverékeket azoknak ajánljuk, akiknél a cél a rövid időn belüli nagy testtömeg gyarapodás és késztermék rövid időn belüli előállítása. Ezzel a két felsőkategóriás sertés takarmány-keverékkel igazán gyors rotációt érhetnek el.

Termékismertető (pdf)Vemhes koca takarmánykeverékek

Vemhes koca takarmánykeverékek

A TOP - TÁP Vemhes koca takarmánykeveréket intenzív körülmények között tartott kocák számára ajánljuk. Beltartalmát úgy alakítottuk ki, hogy a vehemépítéskor fellépő szükségleteket maximálisan fedezze.

Termékismertető (pdf)Vemhes koca koncentrátumok

Vemhes koca koncentrátumok

A TOP - TÁP Vemhes koca koncentrátumot intenzív körülmények között tartott kocák számára takarmány-keverék készítésére 17-20%-ban, valamint egyfázisú koca takarmánykeverék készítésére 22-24%-ban bekeverve ajánljuk.

Termékismertető (pdf)Malac koncentrátumok

Malac koncentrátumok

A TOP - TÁP Malac koncentrátumot intenzív körülmények között tartott malacok számára takarmánykeverék készítésére 30 %-ban bekeverve ajánljuk.

Termékismertető (pdf)Süldő-hízó koncentrátumok

Süldő-hízó koncentrátumok

A TOP-TÁP Süldő-Hízó koncentrátum egy olyan takarmány, amelyet szemes terményekkel bekeverve a kiváló minőségű TOP-TÁP süldő és hízó takarmány nyerhető. Takarmányunk fehérje és aminosav tartalmát, valamint emészthetőségét a mai modern sertéshízlalás követelményeinek szellemében állítottuk össze.

Termékismertető (pdf)Borjú takarmánykeverékek

Borjú takarmánykeverékek

A TOP - TÁP BORJÚ takarmánykeverékek biztosítják ezeknek az állatoknak minden ásványi anyag, vitamin, fehérje illetve energia szükségletét. Segít hozzászokatni az állatokat a szilárd takarmányhoz. Az alkalmazott aroma kiegészítés, valamint a magas cukortartalmú, édes ízű alapanyagok a takarmányt kívánatosság teszik a borjak számára.

Termékismertető (pdf)Marhahízlaló koncentrátum

Marhahízlaló koncentrátum

A TOP - TÁP marhahizlaló koncentrátum gazdasági abrak kiegészítéssel biztosítja ezeknek az állatoknak minden ásványi anyag, vitamin, fehérje illetve energia szükségletét. Az alkalmazott aroma kiegészítés, valamint a magas cukortartalmú, édes ízű alapanyagok a takarmányt kívánatossá teszik az állatok számára.

Termékismertető (pdf)Növendékmarha takarmánykeverékek

Növendékmarha takarmánykeverékek

A TOP - TÁP növendékmarha takarmánykeverékek biztosítják ezeknek az állatoknak minden ásványi anyag, vitamin, fehérje illetve energia szükségletét. Az alkalmazott aroma kiegészítés, valamint a magas cukortartalmú, édes ízű alapanyagok a takarmányt kívánatosság teszik az állatok számára.

Termékismertető (pdf)Juh takarmánykeverékek

Juh takarmánykeverékek

A TOP - TÁP Bárány takarmánykeverékeinket nagyüzemi intenzív körül-mények között tartott bárányok takarmányozására ajánljuk, korcsoportnak, illetve súlynak megfelelően. Ezeket a minden tekintetben kiegyensúlyozott keverékeket arra terveztük, hogy a legnagyobb elvárásoknak is megfeleljen.

Termékismertető (pdf) 
 
Google PageRank