ZÖLD SZÁM:
80/204-136
Rendelés
54/417-804
      
      
      
      
      
      

A termékismertetők megtekintéséhez Adobe Reader program szükséges.

Tetra-Max logo

Tetra-Max takarmánykeverékekBroiler takarmánykeverék

Broiler takarmánykeverék

A TETRA-MAX Broiler család három fázisból áll, úgymint indító, nevelő és befejező. E három takarmányt úgy állítottuk össze, hogy korcsoportonként maximálisan kiaknázzuk a lehetőségeket.

Termékismertető (pdf)Broiler koncentrátumok

Broiler koncentrátumok

A TETRA-MAX Broiler koncentrátumok alkalmasak TETRA-MAX Broiler takarmánykeverékeknek megfelelő késztáp előállítására. Bekeverés után felhasználása tulajdonképpen megegyezik a TETRA-MAX Broiler takarmánykeverékekkel.

Termékismertető (pdf)Tojó takarmánykeverék

Tojó takarmánykeverék

A TETRA-MAX Tojó takarmánykeverékeinket úgy alakítottuk ki, hogy az egyszerre tartott többféle baromfi tojóállományok igényét tökéletesen kiszolgálja, fajtól függetlenül. Ez azt jelenti, hogy nem kell külön-külön takarmányt vásárolniuk tyúkjaik, libáik, kacsáik stb. számára.

Termékismertető (pdf)Kacsa-lúd takarmánykeverékek

Kacsa-lúd takarmánykeverékek

A TETRA-MAX KACSA-LÚD család három fázisból áll,, úgymint indító, nevelő és befejező. Kidolgozásánál arra törekedtünk, hogy az állatok minden korban olyan takarmányhoz jussanak amelyben a fehére-energia arány számukra kiegyensúlyozott, és az emészthető aminosavak is megfelelő mennyiségben vannak jelen.

Termékismertető (pdf)Pulyka takarmánykeverékek

Pulyka takarmánykeverékek

A TETRA-MAX PULYKA takarmánycsaládunkat a gazdaságosság és a minél jobb végtermék érdekében 6 fázisra bontottuk, csak így aknázható ki teljes mértékben a növekedési potenciál. Ez annyit jelent, hogy a pulykák számára minden jelen van, ami biztosítja a gyors és gazdaságos növekedést.

Termékismertető (pdf)Fácán takarmánykeverékek

Fácán takarmánykeverékek

A TETRA-MAX Fácán takarmányaink kialakításánál elsődleges szempont volt a megfelelő tollazat és kondíció, ezáltal a kiváló röpképesség kialakulásához szükséges tápanyag tartalom biztosítása.

Termékismertető (pdf)Malac starter plusz takarmánykeverék

Malac starter plusz takarmánykeverék

A takarmányt kisüzemi intenzív körülmények között nevelt malacok neveléséhez ajánljuk kocatej mellett 2-3 hetes kortól ad libitum, azaz étvágy szerint. Választás után még legalább 6-10 napig etessük, majd fokozatosan, a takarmányokat keverten kiosztva térjünk át a Tetra-Max Malac plusz takarmányra.

Termékismertető (pdf)Malac plusz takarmánykeverék

Malac plusz takarmánykeverék

A takarmányt kisüzemi intenzív körülmények között nevelt malacok neveléséhez ajánljuk választástól 70 napos korig, ad libitum, azaz étvágy szerint. A malac Starter Plusz takarmányt váltja fel.

Termékismertető (pdf)Süldő-hízó takarmánykeverékek

Süldő-hízó takarmánykeverékek

Ezt a két takarmánykeveréket azoknak ajánljuk, akik nem rendelkeznek saját szemes terménnyel, ezáltal nem tudnak koncentrátumból vagy premixből sertést hízlalni. Ez a késztáp mindent tartalmaz, ami gazdaságos sertéshizlaláshoz szükséges.

Termékismertető (pdf)Hízó takarmánykeverék

Hízó takarmánykeverék

A TETRA-MAX HÍZÓ a sertés takarmányozási program utolsó fázisa. Ezt a terméket a TM Malac és Süldő etetése után ajánljuk, mivel az előző két fázis eredményeire épít. Ez a takarmány adja meg a végleges vágási értéket, amely tulajdonképpen meghatározza a jövedelmezőséget.

Termékismertető (pdf)Süldő-hízó koncentrátum

Süldő-hízó koncentrátum

A TETRA-MAX Süldő-Hízó koncentrátum egy olyan takarmány, amelyet szemes terményekkel bekeverve a kiváló minőségű TM süldő és hízó takarmány nyerhető. Takarmányunk fehérje és aminosav tartalmát, valamint emészthetőségét a mai modern sertéshízlalás követelményeinek szellemében állítottuk össze.

Termékismertető (pdf) 
 
Google PageRank