ZÖLD SZÁM:
80/204-136
Rendelés
54/417-804
      
      
      
      
      
      

A HUNOR-KER KFT. 2002 áprilisában alakult három magyar takarmány-gyártással és forgalmazással foglalkozó magánszemély összefogásával. Termékeinket jelenleg nagy múltú, elismert partnereinknél gyártatjuk, ahol a minőségbiztosítás és a korszerű gyártástechnológia garantálja, hogy a HUNOR takarmányok egyöntetű, jó minőségben álljanak partnereink rendelkezésére.

Kezdetben termékeinket csak Hajdú-Bihar megye területén forgalmaztuk, ám az elmúlt három év munkájának köszönhetően mára termékeink nagy része az ország több megyéjében is hozzáférhetővé vált.

Termékválasztékunkat a kezdetektől úgy alakítottuk ki, hogy kielégítse a legszélesebb vásárlói igényeket. Először az AROMA-S és KENDERMAGOS márkanéven forgalmazott háztáji takarmányok arattak Vevőink körében nagy sikert, majd folyamatosan került bevezetésre a kisüzemi intenzív és a nagyüzemi intenzív takarmánysor TETRA-MAX, és TOP-TÁP elnevezésekkel. Jelenleg broiler, baromfi, kacsa, liba, pulyka, fácán, strucc, sertés, nyúl, csincsilla, juh, ló, őz, szarvas és szarvasmarha takarmányok szerepelnek termékskálánkon.

Mindezek mellett nagyobb megrendelés esetén egyedi takarmányozási programok kialakítását is vállaljuk.

 
 
Google PageRank