ZÖLD SZÁM:
80/204-136
Rendelés
54/417-804
      
      
      
      
      
      

A termékismertetők megtekintéséhez Adobe Reader program szükséges.

AROMA-S logo

AROMA-S takarmánykeverékekZabos liba takarmánykeverék

Zabos liba takarmánykeverék

Az AROMA-S ZABOS LIBA takarmánykeverékünket nagysúlyú ludak tépés utáni tollasodásának elősegítésére, minden félintenzíven, háztáji körülmények között tartott baromfifajnak ajánljuk, kifejlett kortól vágásig.

Termékismertető (pdf)Pulyka takarmánykeverék

Pulyka takarmánykeverék

Aroma-S pulyka takarmánykeverékünket háztáji körülmények között nevelt pulykák takarmányozására ajánljuk 3 hetes kortól. A kedvező ár mellett jó beltartalommal bíró takarmányt kiváló minőségű alapanyagokból állítottuk össze, így az állatok szívesen fogyasztják.

Termékismertető (pdf)Tejporos malac + SALOC

Tejporos malac + SALOC

A takarmány félintenzíven, háztáji körülmények között tartott malacok takarmányozására ajánljuk a választás után, 4-5 hetes kortól. Adagolás a malacok étvágya szerint, félnedves vagy száraz formában. A takarmányba kevert tejpor, és vanília aroma hatására az állatok szívesen fogyasztják, könnyebben rászoknak a szilárd táplálékra.

Termékismertető (pdf)Sertés takarmánykeverékek I.

Sertés takarmánykeverékek I.

Aroma - S sertés sorunkat elsősorban azok számára ajánljuk, akik félintenzíven, háztáji körülmények között tartják sertéseiket, nem iparszerűen termelnek, és nem tartják elődleges fontosságúnak a gyors testtömeg gyarapodást.

Termékismertető (pdf)Sertés takarmánykeverékek II.

Sertés takarmánykeverékek II.

Felméréseink szerint vevői igény jelentkezett csökkentett árú sertés takarmánykeverékre, ezért alkottuk meg az Aroma - S sertés sor kiegészítéseként Malac II, Süldő II és Hízó II takarmányainkat, melyek szerényebb beltartalommal bírnak ugyan, de ennek megfelelően lényegesen alacsonyabb áron tudjuk eljuttatni a gazdálkodókhoz.

Termékismertető (pdf)Egységes sertés koncentrátum

Egységes sertés koncentrátum

Ház körül tartott sertések étrendjének javítását szolgálja. Különféle mennyiségben keverhető szemes terményekkel a felnevelés intenzitásától függően. Vitamin és mikroelem tartalma segít, hogy az állatok egészségesen fejlődjenek, és immunrendszerük készen álljon az esetleges betegségek leküzdésére.

Termékismertető (pdf)Szoptató Koca takarmánykeverék

Szoptató Koca takarmánykeverék

Aroma - S Szoptató Koca takarmánykeverékünk a ház körül tartott kocák takarmánya a szoptatás időszakában. Ekkor az anyaállat energia és fehérje igénye magasabb, hogy a tej által fedezni tudja a teljes alom tápanyag szük-ségletét. A takarmány vitamin tartalma is hozzájárul, hogy a malacok egészségesek, szép formájúak legyenek.

Termékismertető (pdf)Vegyes takarmánykeverékek

Vegyes takarmánykeverékek

Háztáji gazdaságok abraktakarmányai, amely több szemes termény mellett borsót illetve árpát is tartalmaznak. Ajánljuk gazdasági udvarban megtalálható valamennyi állatfaj számára ...

Termékismertető (pdf)Darakeverékek

Darakeverékek

Napjainkban a háztáji gazdaságok egyik legnépszerűbb takarmányai amely több szemes termény mellett a névnek megfelelően zabot, szóját és árpát is tartalmaz Ajánljuk gazdasági udvarban megtalálható valamennyi állatfaj számára ...

Termékismertető (pdf)Nyúl takarmánykeverékek

Nyúl takarmánykeverékek

Aroma - S Nyúl takarmánykeverékünket háztáji körülmények között nevelt nyulak számára ajánljuk. A kedvező ár mellett jó beltartalommal bíró takarmányt ízletes alapanyagokból állítottuk össze így azt az állatok szívesen fogyasztják.

Termékismertető (pdf)Bárány takarmánykeverék

Bárány takarmánykeverékek

Az AROMA-S bárány takarmánykeverékünket a háztáji körülmények között tartott növendék állatok számára abrak kiegészítésnek ajánljuk.

Termékismertető (pdf) 
 
Google PageRank